Undervognsbehandling og Rustbeskyttelse af alle bilmærker

Høj kvalitet til fornuftige priser

Har du en gammel eller ny bil, som ikke er undervognsbehandlet eller rustbeskyttet? Så er det en god investering, at få dette gjort. Biler i Danmark er ekstra udsatte grundet det fugtige vejr, samt store forbrug af salt og grus i de kolde måneder – Dette gør sig også gældende for el- og hybridbiler. Med en grundig undervognsbehandling beskyttes bilen undervogn mod rust, og forlænger bilens levetid.

Hos Køge Undervognscenter har vi mange års erfaring med rustbeskyttelse og undervognsbehandling, af en lang række forskellige biltyper og mærker. Hertil er vi SUVO-Partner, hvilket gør, at vi kan tilbyde Danmarks længste garanti på rustbeskyttelse af biler. Vi sætter en stor ære i vores arbejde, og går aldrig på kompromis med kvaliteten af denne. Hertil tilbyder vi konkurrencedygtige priser. Køge Undervognscenter er således et trygt og godt valg, hvis du skal have foretaget en holdbar undervognsbehandling.

Undervognsbehandling efter dine behov

Vores mange års erfaring inden for branchen gør, at vi kan udføre alle typer opgaver. Dette gælder uanset kompleksiteten af opgaven. Vi er af den overbevisninger, at de bedste resultater skabes ved tæt kundekontakt. Vi lytter derfor altid til dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi den korrekte løsning til din bil – Til den absolut bedste pris.
Med hænderne skruet rigtigt på og med speciale inden for undervognsbehandling, kan vi også udføre rustbeskyttelse samt undervognsbehandling af el- og hybridbiler. Hos Køge Undervognscenter sørger vi således for, at din el- eller hybridbil bliver behandlet med samme kvalitet som alle andre biler.

Book din undervognsbehandling i dag

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Hos Køge Undervognscenter tager vi gerne en uforpligtende snak omkring din opgave. Hertil giver vi dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon: 60 14 69 34 eller på e-mail: info@suvo-koege.dk.

Du kan også booke en tid til undervognsbehandling allerede i dag, ved at trykke på ‘Book tid’ oppe i højre hjørne – Vi ser frem til at høre fra dig.